Duurzame en herbruikbare bekers voor bedrijven

Waarom ben jij nog niet overgestapt op herbruikbare bekers die biologisch afbreekbaar zijn? Er wordt in het bedrijfsleven veel gesproken over duurzaamheid. Maar het is nu tijd om écht actie te ondernemen!

 

Een mooie eerste stap is traditionele plastic bekers vervangen door herbruikbare bekers met fossielvrij bio plastic. Want ja, plastic afval in de natuur is ons een doorn in het oog. Daarom ontwikkelden wij een duurzame beker die 100% biologisch afbreekbaar is. Hoe zit dat met zo’n herbruikbare beker?

FAQ'sVraag een offerte aan

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen begint pas echt met het gebruik van Happy Cups. Minder afval en CO2 uitstoot. Klinkt goed niet?

 

100% Groen

Geproduceerd met 100% groene energie. Dit maakt Happy Cups de meest duurzame keuze op de markt in Nederland. Dat is pas verschil maken!

Happy Cups Biologisch afbreekbare beker

Herbruikbaar

Happy Cups zijn gemaakt met het sterke bio plastic PHA. Hierdoor kunnen ze lang gebruikt worden en zelfs in de vaatwasser. Dat is écht besparen.

Lichtgewicht en stapelbaar

Lichtgewicht en stapelbaar

Ook voor grote volumes zijn Happy Cups de beste keuze. In het design is rekening gehouden met het gebruik. Ze zijn daarom licht en stapelbaar. 

“A little cup that brings a big change!

Herbruikbare bekers: een duurzame revolutie

Happy Cups maakt duurzame bekers van biologisch afbreekbaar PHA bioplastic. Dit materiaal wordt gemaakt door een bacterie, die gevoed wordt door organisch materiaal. Dat klinkt misschien niet heel lekker, maar je merkt er helemaal niks van. 

De natuur merkt er wel wat van, want de bekers zijn volledig afbreekbaar, zowel in de zee als in de grond. Binnen een aantal maanden zijn de bekers helemaal weg. Sterker nog: Het zijn mineralen die voedingsstoffen zijn voor de natuur.

  • 100% afbreekbaar in de grond en in water
  • Volledig fossielvrij PHA bioplastic
  • Herbruikbaar en geschikt voor de vaatwasser
  • 100% te recyclen in nieuwe producten 
  • Gemaakt uit suikers of gerecyclede plantaardige oliën en dus niet uit aardolieolie 

Wil je als ondernemer meedoen met deze duurzame revolutie? Neem dan direct contact op! 

 

Biologisch afbreekbare bekers tegen een gigantisch probleem

Traditioneel plastic is meer dan een serieus probleem voor onze aardbol. Wist je dat het helemaal uit de hand is gelopen?

  • De helft van al het plastic in de natuur is geproduceerd in de laatste 15 jaar;
  • Jaarlijks komt er 8 miljoen ton aan plastic afval bij;
  • Plastic van fossiel materiaal heeft meer dan 450 jaar nodig om af te breken.

Inderdaad, het is echt wel vijf voor twaalf. Giftige afvalstoffen hebben een groot effect op de natuur. Biologisch afbreekbare en herbruikbare bekers niet. Als ze al in de natuur belanden, verdwijnen ze vanzelf!

Bij Happy Cups bestaat het woord afval niet, want de bekers worden keer op keer hergebruikt. En als ze niet meer mooi zijn, dan worden ze gerecycled tot een nieuw product. 

Sluit je aan en werk vervuilende bekers de deur uit

Wij kunnen jou helpen aan de eerste biologisch afbreekbare beker met PHA bioplastic ter wereld. Ben je klaar voor de overstap? Bedrijven maken graag indruk met statements op het gebied van duurzaamheid. Maar té vaak blijft het bij woorden, terwijl alleen daden een daadwerkelijk effect op onze wereld hebben.

Herbruikbare bekers zijn sowieso al een slimme keuze, omdat de stapel afval fors afneemt. We kennen allemaal wel de beelden van stranden bezaaid met plastic afval. Hoe lekker is het als je een duurzame beker kan gebruiken die biologisch afbreekbaar is? 

Door te kiezen voor onze fossielvrije biocup komt er langzamerhand een einde aan de plasticsoep in onze oceanen, bossen, regenwouden en woestijnen. Dus waar wacht je nog op? 

  Zo gebruik je Happy Cups:

De Biocup is gemaakt met een sterke Bio plastic soort. Dit betekend dat je ze dus héél vaak kunt hergebruiken. Happy Cups zijn vaatwasser bestendig en daarom ook de perfecte keuze voor in een kantine van jullie kantoor. 

Gaat de beker nou wel kapot? Dan maken wij er gewoon een nieuw product van. Gooi deze unieke beker nooit weg bij het afval. Het materiaal van Happy Cups kan keer op keer opnieuw gebruikt worden voor andere producten en wordt ter beschikking gesteld aan de wetenschap en universiteiten.

Een stap in de toekomst naar een fossielvrije samenleving

Wanneer je als ondernemer trendsetter wil zijn, is het verstandig om direct te kiezen voor herbruikbare bekers van bio plastic. Maar hoe comfortabel zijn die bekers eigenlijk? Geen zorgen, de biocups voelen net zo hard aan als bijvoorbeeld PP. Nee, je krijgt dus geen duurzame bekers die aanvoelen als goedkoop wegwerp plastic.

Je verwacht het misschien niet, maar het PHA plastic kan gewoon in de vaatwasser. Daardoor zijn de herbruikbare bekers goed voor een lange levensduur binnen je bedrijf. Zo verdwijnen er ook een stuk minder afvalzakken richting de vuilcontainer!

Happy Cups voor kinderopvangcentra

Kinderen en Happy Cups? Een leuke combinatie! De cups worden gebruikt o.a. op kinderopvangcentra en scholen door de kleuters, peuters en scholieren. De cups zijn sterk en duurzaam zo kunnen ze gerust een stootje. De natuurlijke vrolijke kleuren van de cups, passen perfect bij het interieur van kindercentra. Ook zijn de bekers vrij van schadelijke chemicaliën en weekmakers.

Geef het goede voorbeeld en kies duurzame, herbruikbare bekers

Onze biologisch afbreekbare bekers zijn perfect voor bedrijven. Het is een eenvoudige manier om een toch forse bijdrage te leveren aan een beter milieu. Maar ook wanneer je een duurzame festivalbeker zoekt, bieden de biocups van Happy Cups uitkomst. 

Vraag een offerte aan

Service soort

100% Fossielvrij

100% Duurzaam ondernemen

Biologisch afbreekbaar PHA

Biologisch afbreekbaar

Lichtgewicht en stapelbaar

Vaatwasser bestendig

Duurzaam ondernemen met biocups

Geen microplastics