Herbruikbare koffiebekers service

Een herbruikbare beker met het gebruiksgemak van single-use

FAQ'sVraag een offerte aan

Duurzaam ondernemen

Conform SUP-Regeling van 2024

 

100% PHA plastic

Gemaakt van organisch materiaal en niet van aardolie

Happy Cups Biologisch afbreekbare beker

Herbruikbaar

Gebruik de bekers oneindig vaak opnieuw. 

Lichtgewicht en stapelbaar

Inclusief voorraadbeheer

Handig voor jou en handig voor ons!

Herbruikbare koffiebekers 

Met trots bieden wij per Q2 ons nieuwste product aan, waarbij je in combinatie met het LIMM-koffiebekerrecycling systeem gebruik maakt van onze 100% fossielvrije en biologisch afbreekbare Happy Cups! Deze hard cups zijn gemaakt van PHA, een plasticvrije biopolymeer gemaakt van gerecycled frituurvet die geen weekmakers of microplastics bevat en wat onder natuurlijke omstandigheden weer volledig degradeert tot mineralen. Dus geen plastic smaak aan je koffie of thee!

De nieuwe hardcups bieden wij aan in een abonnementsvorm. In overleg bepalen wij samen het aantal benodigde koffiebekers per persoon per dag, welke vervolgens door ons op frequente basis worden geleverd. Door middel van het LIMM-retoursysteem halen wij de bekers weer op, waarna deze industrieel worden gewassen voor hergebruik. Hierdoor ontzorgen we bedrijven door het schoonmaken op locatie uit handen te nemen.

De PHA koffiebekers zijn fossielvrij waardoor ze de meest duurzame optie op dit moment zijn. Nieuwsgierig? Lees meer hieronder.

 

 

 

Hoe het abonnement werkt

Stap 1: Levering

Een succesvol herbruikbaar bekersysteem begint met een vlotte en georganiseerde levering. Onze aanpak begint met het nauwkeurig plannen op basis van het aantal locaties en het benodigde volume. Samen met jou maken we een gedegen planning die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. Dit omvat niet alleen de aantallen bekers, maar ook de inzet van bekerverzamelaars op de werkvloer.

Na het plannen zorgen wij ervoor dat de bekers en het verzamelsysteem precies op de afgesproken tijd en plaats worden geleverd. Dit betekent dat je binnen de kortste keren kunt beginnen met het verminderen van wegwerpafval en het bevorderen van duurzaamheid op jouw locaties.

 

 

Stap 2

Nadat de koffiebekers zijn gebruikt, worden ze moeiteloos gedeponeerd in ons LIMM-systeem. We begrijpen dat tijd kostbaar is en daarom werken we volgens een duidelijk schema.

Ons unieke abonnement omvat niet alleen de logistieke operatie, maar ook het voorraadbeheer. Dit betekent dat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is, terwijl wij zorgen voor een continue stroom van frisse, herbruikbare koffiebekers.

Stap 3

Op een afgesproken moment halen onze medewerkers de volle bekerboxen op en leveren tegelijkertijd nieuwe boxen en koffiebekers.

Onze chauffeur brengt de gebruikte bekers rechtstreeks naar onze gespecialiseerde wasstraat, waar ze met zorg worden gereinigd en gedroogd op industrieel niveau. Dit proces garandeert dat de koffiebekers weer in onberispelijke staat verkeren en klaar zijn voor een nieuw avontuur bij onze klanten.

 

 

 

Stap 4

Na de grondige schoonmaak worden de nieuwe koffiebekers op locatie en aangevuld bij je voorraad. Tijdens hetzelfde bezoek nemen we meteen de gebruikte “vieze” bekers weer mee retour. Hierbij ontzorgen wij onze klanten volledig, waardoor je je nooit meer zorgen hoeft te maken over je koffiebekers.

PHA plastic koffiebekers

Onze herbruikbare koffiebekers zijn gemaakt van PHA (Polyhydroxyalkanoaat). PHA is een materiaal dat wordt vervaardigd uit organische grondstoffen en bacteriën. Wat dit materiaal zo bijzonder maakt, is dat het op plastic lijkt, maar het is volledig biologisch afbreekbaar in de natuur. Wanneer onze koffiebekers in contact komen met water of in de grond belanden degraderen ze op een milieuvriendelijke manier. Wat overblijft zijn CO2 en mineralen, wat weer voedingssupplementen voor micro-organismen zijn.

Wassen en drogen

De bekers worden in de wasstraat op industrieel niveau gewassen en gedroogd, waardoor de hygiëne wordt gewaarborgd. Daarna kunnen de bekers weer veilig worden ingezet bij onze klanten voor toekomstig gebruik. In deze ‘wasstraten’ ondergaan onze koffiebekers een grondige industriële reiniging. Deze machines zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge hygiëne-eisen en om grote volumes efficiënt en effectief te verwerken.

Tijdens het schoonmaakproces gaan we een stap verder. Elke beker wordt nauwkeurig geteld en mochten er enkele ontbreken, dan voegen we deze tegen kostprijs toe aan je bestelling. Zo ben je altijd verzekerd van voldoende koffiebekers voor je bedrijf.

Geïnteresseerd in ons verhaal en wil je meer weten over onze wasservice? Of wil je direct een offerte ontvangen voor onze PHA-koffiebekers? Laat dan hier je gegevens achter, zodat wij zo snel mogelijk een passend voorstel kunnen doen.

Het is belangrijk op te merken dat we een minimumvolume van 2500 koffiebekers per week hanteren voor nieuwe klanten. 

 

Vraag een offerte aan

Service soort